perjantai 23. heinäkuuta 2010

Muistoja vuoden takaa

Reilu vuosi sitten keväällä ostimme ensimmäisen oman kotimme! Hakuprosessi oli pitkä ja työläs... Välillä meinasi jo usko loppua, että toiveitamme täyttävää asuntoa löytyisi, erityisesti kun metsästysreviirimme tuntui olevan muidenkin ostajien suosiossa. Lopulta se oma dimangimme kuitenkin löytyi! Kompromisseja toki tehtiin, suurin niistä asunnon koon suhteen... Kotimme on nimittäin aikas pikkuinen, vain 44 m2. Hyvän pohjaratkaisun ansiosta se ei kuitenkaan onneksi tunnu niin ahdistavalta kuin numeroina kuulostaa. Lisäksi kaikki muu asunnossa loksahtikin täydellisesti yhteen haaveideni kanssa: lautalattiat, ikkunasyvennykset ja alkuperäiset puiset peiliovet! Ja jos pienestä koosta jotakin hyvää keksii, niin ainakin se haastoi suunnittelemaan tavaransäilytyksen järkeväksi :)

Touko-kesäkuussa 2009 olohuoneessamme näytti tältä:


Heinäkuun alussa 2009 pääsimme muuttamaan ja nyt heinäkuussa 2010 olkkarissa on tämännäköistä:


Tykkään muuten tuosta isosta sinisestä kaapista hurjan paljon! Siinä vaiheessa kun roudasimme sen kirpparilta, meinasi jopa itseltäni usko horjua siihen, että kaapista vielä tulisi jotain, niin hirveän näköinen se oli. Mutta tuunailu ja maalailu sai tässäkin ihmeitä aikaan ja nyt se on yksi lemppareistani! Valokuvaseinä puolestaan oli pitkäaikainen haaveeni, jonka pääsin vihdoin toteutttamaan!



2 kommenttia:

  1. Nää ennen-jälkeen kuvat on ihan huippuja. Teidän olohuoneesta en ees osaa sanoa kuinka huippu se on!! Laita keittiöstä kuvii, mua kiinnostaa nyt kun suunnittelen meidän omaa.. :)

    VastaaPoista
  2. Nyt on keittiöstä kuvia :) Toivottavasti niistä saa jotain irti, on meinaan aikas hankalan mallinen kuvata tuo köökki :D

    VastaaPoista