sunnuntai 29. elokuuta 2010

Project Bedroom part II

Makuuhuone etenee pikkuhiljaa... Sänky on nyt käännetty toiselle seinälle ja tuntuu ihan hyvältä näin päin. Tyhjä seinä vielä kaipaa kipeästi sisustusta...


Eilen mies myös laittoi valmiiksi naulakon. Naulakko on siinä mielessä uusvanha, että mies on sen itse nikkaroinut, mutta laudat ovat maalta pengottuja vanhoja lautoja (kuulemma 100 vuotta on ikää) ja vanhat koukut samasta paikasta. Naulakosta tuli oikein hyvä, ja eipähän tarvinnut metsästää vastaavaa ympäri maita ja mantuja. Kaiken bonuksena naulakolle tuli näin hintaa 0 euroa! Ei siis yhtään hassumpaa :) Naulakkokin kaipailee vielä tavaroita, mutta onpahan nyt kiinni seinässä.


Lisäksi olen viikkaillut kaikki vauvan vaatteet jo lipaston laatikkoon. Ei näitä kylläkään vielä ole pesty, mutta ovatpahan siellä odottamassa...

Välillä on ihana käydä laatikolla vähän hypistelemässä...! Enää 2 kuukautta odotusta jäljellä! :)



9 kommenttia:

  1. Ihanaa, ihanaa, varsinkin nuo pienet, söpöt tamineet kauniissa pinoissa tuolla laatikossa <3 Bongasin parit tututkin :)Ja iiiks, mihin tää aika oikein on kulunut, vaavihan syntyy ihan just, niin huippua!!

    Ja siis upeet noi vanhat koukut, mistä maalta löysitte? Ilpis vois kyllä vaikka perustaa huonekalutehtaan, mä pistäisin heti tilausta tulemaan, mahtavaa jälkeä! Koska nähdään, ikävä!!

    Suvi

    VastaaPoista
  2. kohta siellä on mangoa ja perunamössöä valkoisen joukossa..hih :) mutta ei nyt sentään ihan parin kuukauden päästä vielä.

    oliskohan noita vanhoja lautoja oikein liiaksi asti siellä? mä tarvisin muutaman lankunpätkän jostain (mielellään jotain vanhaa seinää tms) mutta en oikein tiiä mistä etsis! t. Br

    VastaaPoista
  3. S: Kiskottiin koukut seinästä ;)Niitä oli siellä käyttämättömässä saunassa tyhjän panttina ja joku työkalukoukkuna, niin aateltiin kysästä, että liikeniskö. Huvitti kyllä, että pian appiukkopolo luulee, että viedään seinätkin talosta :D
    Mutta ikävä mullakin! täytyy nähdä!:)

    Br: Jep, ehkä täytyy seuraava huusholli sisustaa vähän sotkuystävällisemmin :D Laudoista en uskalla kyllä mitään sanoa, yleensä vaan tongitaan maalta jostain nurkasta jotain tarpeeseen sopivaa. Mutta voin pitää mielessä jos siellä piipahdetaan. Mitäs aiot nikkaroida? :)

    VastaaPoista
  4. ihailtavaa ja sangen ekologista&edullista harrastelua tuo uusvanhuuden suosiminen.. ootte te vaan käteviä tyyppejä:)
    suloisia vauvanodotusmietteitä.. voimia tulevalle äidille loppuraskauteen. mietin just, että saatan olla synnärijaksolla parin kuukauden päästä, tiedä vaikka törmättäis :D saat sit käskeä mut ulos salista, enkä loukkaannu ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! :) Joo oon tässä kuullut, että teitä on useampiakin tohon aikaan synnärin liepeillä pyörimässä :D Yhteen herrasmieheen jo ultraan mennessä törmättiinkin...hah :D Kaikille oon kyllä tylysti sanononut, etten synnytykseen mukaan huoli, ei ehkä ole niitä hehkeimpiä hetkiä tavata tuttuja ;)

    VastaaPoista
  6. Tai sit tähtäät iltaan/viikonloppuun ettei me olla siellä :D hehe! Toivottavasti kaikki menee hyvin sekä sulla että pienellä :) Säki taidat saaha ens yönä miehen kotiin. Mä myös:)

    VastaaPoista
  7. Hei hyvä vinkki, täytyy koittaa tähdätä ;D Ja mies palautu täälläkin päässä kotsaan, ihanaa!:) Onneks eivät jääneet yleislakon jalkoihin!

    VastaaPoista
  8. ihanaaaa!!!!!!!! kyynelsilmin tuijotan pikkuisia bodeja...silti niin epätodellien olo vielä!

    VastaaPoista
  9. Snif, niinpä!!! :) Vaikka ittestä onkin jo alkanut tuntua tosi todelliselta, kun pieni riehuu mahassa minkä kerkiää ja venyttää tilaa yksiöönsä :D Mut silti uskomatonta olla tässä! <3

    VastaaPoista