tiistai 14. syyskuuta 2010

Shoppailua

Käväisin tänään vähän ostoksilla siellä sun täällä. Kirpparilta löytyi pari kivaa purnukkaa, jotka väkisin tarttuivat mukaan. Tiedän, että mies kotiin tullessaan toteaa, että mihinkähän näitäkin purkkeja tarvitaan....ja myönnän, ettei itselläni ole siitä aavistustakaan :D Mutta kun...tykkään purkeista. Ja sitä paitsi niille voi löytyä käyttöä. Esimerkiksi edellinen purkkiostos löysi vähän aikaa tyhjänä pyörittyään elämäntarkoituksensa erinomaisena kolikkopurkkina. Ja lisäksi: kivoja ei löydä silloin kun tarvitsisi, joten parempi ostaa silloin kun eteen sattuu. Ja viimeiseksi: nämä kaksi maksoivat yhteensä 2 euroa. Joten eikös tässä ole jo hyvät perustelut päivän purkkiostoksille! :)

Olin äitin kanssa myös hieman vaateostoksilla ja löysin kaksi aikas ihanaa kaulahuivia ja myssyn! Lisäksi kuvassa on kehys, jonka ostin Stockmannilta. Usein tuntuu, että valokuvakehykset ovat kaikki samanlaisia joka kaupassa. Tämä oli erilainen ja tosi kaunis, niin adoptoin sen meille.

3 kommenttia:

  1. Mulla on kans pari ton Stokkan Decorin juttua, tolla merkillä on kaikkea ihkua! Tosin nyt ne on kyllä kadonut jonnekin :P

    VastaaPoista
  2. Niin on! :) Tykkään myös Stockan Casasta ja Villasta. Niillä on varsinkin hyviä pyyhkeitä ihan kohtuuhinnalla.

    VastaaPoista