lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ihana Midsommer Light ja merkittäviä päiviä


kuva googlesta

Olen totaalisesti välttänyt hullut päivät ainakin tähän lauantai-aamupäivään asti, saapa nähdä tuleeko sinne vielä sorruttua. Mies kuitenkin kävi heti aamusta hakemassa ihanan lampun: Tord Boontjen Midsummer Lightin! Tämä tulee uudessa kodissa Pikkumurun huoneeseen. On jotenkin sellainen satumaisen kaunis :)

Hullareilta kotiutui myös suukkoja, sekä suklaisia että aitoja :D Meillä on meinaan tänään kihlapäivä. 6 Vuotta sitten mies vei meidät luonnonpuistoon, sytytti nuotion, kattoi juhlavat retkieväät, polvistui ja kosi! Tosin tätä ennen ehti tapahtua paljonkin suunnittelematonta...upottiin meinaan autolla suoraan lumeen ja jäätiin kiinni keskelle metsää! Siinä sitten mies ehti olla polvillaan jo autonkin edessä... Muru osoitti sankaruutensa ja sai kuin saikin auton irti. Itse jo ehdottelin suoraan takaisin lähtemistä, jotta housunsa kastellut mies pääsisi saunaan ja vaihtamaan kuivat vaatteet. Jostain kumman syystä mies kuitenkin itsepintaisesta halusi päästä syömään retkieväitä....ja hyvä niin ;)

Lisäksi meillä on tänään toinenkin juhlan aihe: tämä koti on nyt myyty! Hieno homma vaikka vähän haikeaa toisaalta.

Vielä pitäisi keksiä, miten tätä kaikkea juhlistetaan...

3 kommenttia:

  1. huippuahuippuahuippua ja hyvää gihlapäivää - ikinä unohda sitä hetkeä kun kerroit, mä sain totaalislaagin vaikka tiesin sen tapahtuvan piakkoin...

    VastaaPoista
  2. Aivan ihastuttavan hurmaava keijukaislamppu, sopii kuin nenä päähän teidän söpölin uuteen huoneeseen. Ja toivottavasti vietitte romanttisen kihlavuosipäivän, mattimyöhäisonnitoivotukset vielä tätäkin kautta! Ja toivottavasti ollaan pian terveinä sekä siellä että täällä niin päästäis vihdoinkin treffaileen :)

    Suvi

    VastaaPoista
  3. Kiitos kumpaisellekin onnitteluista! :) Kovin romanttiseksi ei meidän tän vuoden kihlapäivää voi kutsua...käytiin lääkärissä pikkuisen kanssa ja illalla sitten haettiin kotiin burgereita. Hah!Hääpäiväkin on vielä viettämättä, kun eroahdistusta potevaa mussukkaa ei voi jättää hoitoon :D Mutta ehkä sitten ensi vuonna :)

    VastaaPoista