lauantai 31. heinäkuuta 2010

Project Bedroom has begun...

Makuuhuone on siis vielä vuoden asumisen jälkeen prosessissa... Nyt kuitenkin on hyvä syy laittaa huone kuntoon, koska 3 kuukauden kuluttua meitä on täällä kahden ison lisäksi yksi pieni! Ihanaa! Huonetta täytyy siis hieman uudelleen järjestellä vauvan tarpeita ajatellen. Ensimmäinen askel muutokseen on nyt otettu, ja lipasto hankittu vauvan tavaroille. Aikaisemmin makuuhuoneessamme oli matala 9 oven pikkukaapisto, jonka bongasin kirpparilta. Kaappi on suloinen, muttei tähän hätään kovin käytännöllinen. Niinpä se pääsee maalle odottelemaan parempia aikoja (=isompaa huushollia)...


Vaasasta satuimme onneksi löytämään juuri sopivan kokoisen lipaston. En huomannut ottaa kuvaa, ennen kuin tuunaustyöt olivat jo käynnissä, mutta tässä kuva keskeltä prosessia. Lipasto oli kauttaaltaan maalattu kirkkaan oranssiksi... Alla sitten oli alkuperäinen ruskea sävy. Muuten lipasto olikin erittäin hyväkuntoinen (vaikka kuvassa näyttääkin hirveältä...). Joten ei muuta kuin maalia poistamaan ja uutta tilalle!


Lopputulos on nyt tässä ja kovasti mieleen! Jalat halusin jättää ruskeiksi, koska ovat mielestäni kivat valkoista lattiaa vasten. Alunperin mietin, että lipasto maalattaisiin jollain vaalealla värillä, mutta päädyimme valkoiseen, koska huoneeseen on tarkoitus saada muita väripilkkuja. Mies aikoo vielä nikkaroida lipaston päälle irrotettavan "reunarakennelman". Sen avulla aiomme hyödyntää lipastoa hoitopöytänä.


Lisäksi lipaston päälle on tulossa naulakko, mutta se odottaa vielä koukkujen kiinnitystä. Vaihe 1 on nyt siis hyvällä mallilla. Vielä pitää luultavasti kääntää sänky toiselle seinälle ja mallata pinnasängyn paikkaa. Onneksi makkarimme on aikas tilava, mutta hieman silti hirvittää, miten kaikki mööpelit sopivat paikoilleen... Toivon todella, ettei jouduta heivaamaan työpöytää ulos huoneesta... Sitten ihan lopuksi seinille pitää vielä tosiaan saada jotakin eloa.



Mutta nyt makkarin suunnittelu saa hetkeksi jäädä, sillä lähdemme viettämään tulevan vauvamme serkun 1-vuotis synttäreitä! :)


3 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä tosiaan onneks tilava toi makuuhuone! Just oikeassa paikkaa neliöt tätä tilannetta ajatellen :) TOivottavasti saatte kaikki huonekalut kohdilleen

    VastaaPoista
  2. Hihii, löysin tänne, kaunis blogi sulla, kuinkas muutenkaan <3 Ja tuosta lipastosta tuli uskomattoman ihana, pian jo pääsetkin viikkaileen sinne äitiyspakkauksen sisältöä :)

    -S-

    VastaaPoista
  3. Hih kiva kun löysit! Tällaisen tosiaan pykäsin pystyyn, aattelin testata blogimaailmassa elämistä :D Ja lipastosta kyllä tykkään ihan kauheasti...sormet jo syyhyää päästä viikkaileen!:)

    VastaaPoista