keskiviikko 4. elokuuta 2010

Avioelämää...

Tapahtui eräänä iltana tässä talossa... Mies oli halunnut muistaa vaimoaan pienellä lahjalla merkkipäivän kunniaksi. Kotiin tullessaan ja lahjaa ojentaessaan mies kuitenkin löysi sohvalta raskaana olevan hormonihirviö-vaimonsa. Lahjasta ilahtumisen sijaan vaimo tuuletti tunteitaan niin miehen sadasta ja yhdestä toimintavirheestä, omasta elämänurakriisistään kuin paisuneesta ulkomuodostaankin. Mitä teki mies? Halasi, paijasi, kuunteli ja keskusteli! Lopulta ojensi uudelleen lahjan ja kaatoi (alkoholitonta) rose-viiniä laseihin.

Eipä siinä enää voinut olla ärtynyt...edes hormonihirviö...


Että tällaista meillä tällä viikolla... Ainakin tässä vaiheessa on tullut todettua, että hormonit ovat totinen asia, jota ei pääse karkuun. Asiaa ei helpota se, että ristiriitatilanteissa olen jo lähtökohtaisestikin luokiteltavissa kategorioihin "ylitunteellinen" "vuolassanainen" ja "dramaqueen"... Näin viidenteen avioliittovuoteen mennessä on ehditty käydä aika monta parisuhdekeskustelua aiheesta "rakentava riitely"... Edistystä oli jo tapahtunut huimasti, kunnes tulivat... ne hormonit ;) Mutta miehen kunniaksi täytyy sanoa, että edellämainittu tilanne oli häneltä niin hienosti hoidettu, etten voi muuta kuin ihmetellä! Seurustelun alkuaikoina ristiriitatilanteita suorastaan pakenevasta miehestä on pikkuhiljaa kuoriutunut oivallinen parisuhdekeskustelija!



Tässä samalla tulee esiteltyä muutama ihana kortti... Jokin mustavalkoisissa korteissa vetoaa. Ylemmän ostin joskus kivasta korttikaupasta Tukholman vanhassa kaupungissa. Se sopii hyvin tähän aiheeseen... Tämän toisen puolestaan sain nyt mieheltä lahjan mukana. On mielestäni tosi kaunis, enkä ollut aikaisemmin tällaista nähnytkään!

Näiden mietteiden jälkeen jatkan sadepäivän viettämistä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti