torstai 14. lokakuuta 2010

Kirpparilöytö!

Tein eilen todellisen heräteostoksen... Käväisin kirpparilla ja silmään osui tämä aivan mielettömän ihana vanha nukensänky! Hintaa oli kokonaista 8 euroa, joten en voinut vastustaa kiusausta! Tämä on nyt kyllä täysin tulevaisuus-ostos, koska vielä tässä vaiheessa sängyllä ei tee mitään, eikä se sisällä mihinkään edes mahdu...heh. Mutta elättelemme toiveita, että ehkä 1½ vuoden päästä meillä voisi olla uusi koti, jossa olisi lapselle huone, ja sinnehän tämä sitten sopii. Reissu oli muutenkin tuottelias, sillä mukaan tarttui kiva paita 2 eurolla ja huivi samaten 2 eurolla.



Kirpparista täytyy kyllä sen verran avautua, että enpä ole taas aikoihin yhtä tylyä palvelua saanut. Paikkana siis Tampereen Tammelan Bonus-kirppis...mur. Kirppis oli menossa 10 minuutin päästä kiinni, ja kysyin voisinko jättää sängyn yöksi tiskin taakse, koska olin kävellen liikkeellä. Jompi kumpi meistä olisi pystynyt sen seuraavana päivänä aikaisin hakemaan. Sain tylyn vastauksen, että ei sovi ja armollisen harkinnan jälkeen myyjä nihkeästi totesi, että "ehkä sitten jos maksat 3 euron narikkamaksun". Minä periaatteestakaan ala mitään 3 euron narikkamaksuja makseleen, vaikka onhan siitä toki HIRVEÄSTI VAIVAA, että pieni sänky odottaa yön yli tyhjässä ja pimeässä liikehuoneistossa... Tässä kohtaa teki kyllä ekan kerran koko aikana vetää raskauskortti esiin... marttyyrimaisesti lähdin sitten mahani kanssa lyllertämään sänky kainalossa. Onneksi matka ei ollut pitkä, eikä sänkykään kovin painava, mutta ärsytti silti, ihan periaatteesta... Masumurukin päätti vielä olla menossa mukana ja ystävällisesti pyöriskeli ja jumppasi koko kävelymatkan ;)

Mutta tästä huolimatta: sänky on IIIIIHANA!

6 kommenttia:

  1. Me ollaan käyty samana päivänä siellä, koska näin ton saman pikkusängyn ja ihastelin :) pääsipä hyvään kotiin!

    VastaaPoista
  2. IHANAIHANA, juuri tuollaista olen itsekin koettanut haeskella vaan en löytänyt. Siiri saa varmaan teillä sitten leikkiä tuolla ihanuudella Kalliksen kanssa <3

    VastaaPoista
  3. Tottakai saa!<3 Ja täytyypäs pitää silmät auki jos vaikka jossain osuu vastaava silmiin, niin vinkkaan sitten heti sulle!

    VastaaPoista
  4. Huoh, ankeeta kun edes raskaanaoleva ei saa armoa... Kerran kun odotin vauvaa jättimahan kanssa bussissa, joka oli tupaten täynnä, kuski ei suostunut päästämään mua pois etuovesta, vaikka olin ihan sen vieressä! Totesi vain: "Täällä on yksisuuntainen liikenne." Niinpä mä jouduin pujottelemaan "anteeks, anteeks, anteeks"- tyylillä keskiovelle, tuuppien ja tönien ihmisiä mahallani...

    VastaaPoista
  5. No jo on ollut tökerö bussikuski! :(

    VastaaPoista