torstai 17. maaliskuuta 2011

Matkavinkkejä otetaan vastaan!

Ajatuksissa olisi tänä kesänä lähteä reissuun. Jeeee!!! Pakka vain on ihan auki kohteen suhteen. Lämmintä pitäisi olla, mutta mieluiten jotakin muuta kuin Kreikkaa, Kanariaa yms. Vaikka ei sillä, että niissä mitään vikaa olisi, mutta nyt pitäisi päästä näkemään jotakin muuta! :)

Kriteereinä sopivasti aurinkoa ja paljon mielenkiintoista nähtävää. Liian kuuma ei saa olla, että Pikkumurulla on hyvä olla (ja sen äitillä, joka perussuomalaisen vaalea-punakka-iholaatunsa kanssa yleensä viettää puolet aurinkolomista varjoisan pihasuihkun alla...). Mielenkiintoista nähtävää pitää olla siksi, että emme ole pelkkää rantahyljetyyppiä (vaikkakin mies äryttävän ruskettuvan ihonsa kanssa voisi toki lomansa niinkin viettää...) ;D Lentomatkan ei myöskään soisi vauvelin kanssa olevan liian pitkä...

Joten, jos jollakulla on hyviä kohdevinkkejä, niin niitä otetaan vastaan! :)

Garda-järvi, Italia 2009

4 kommenttia:

  1. Itävalta ja Norja on mun lempparit kaikista maista, mitä olen kiertänyt. (Jos ei oteta lukuun Costa Ricaa, mut se lienee liian kaukana.)

    Itävallassa Wien on mun mielestä aivan ihana! Ja Salzburgia olen myös kuullut ylistettävän, mutta itse en ole päässyt tutustumaan siihen. Ansku ja Harri teki Melinan kanssa viime kesänä reissun Itävallan Tiroliin, ja olivat tykänneet tosi paljon!

    Ja etelä-Norja...siellä on vaan niiiiiiiin ihastuttavia pieniä merenrantakaupunkeja! Voit kurkata mun blogista kuvia jos haluat, tunnisteista löytyy kohdasta matkat (tai jotain).

    Ehkä ootte ollut jo noissa maissa, kun ne on tässä lähettyvillä. Mut mainostinpa silti. :)

    VastaaPoista
  2. (Nii, ja niissä Etelä-Norjan pikkukaupungeissa on hurmaavia sisustuskauppoja!)

    VastaaPoista
  3. Hyviä vinkkejä! Täytyy jäädä miettimään asiaa :) Ei olla edetty oikein mihinkään sen suhteen, että milloin olis paras aika lähteä, joten se nyt pitäisi päättää ensin...

    VastaaPoista