maanantai 14. maaliskuuta 2011

Uusi dimangi löytynyt!

Eli siis löysimme uuden kodin! Se kävi suorastaan nopeammin kuin ajatus! Aikamoista! Tätä nykyistä etsittiin pitkään ja hartaasti, ja kauhulla ajattelin, että josko tästä prosessista tulee yhtä pitkä. Mutta kävikin sitten ihan toisin. Ihanaa :)

Joissakin asioissa tehtiin kompromisseja (niinhän se aina menee), mutta tässä asunnossa oli monta sellaista asiaa, jotka saivat epäilemään, että tämä kenties olisi meitä varten. Aika ruma ankanpoikanen asunto on, täysin rempattava. Mutta niin kuuluukin! Aladdin-sadun sanoin...hiomaton timantti, hah! No joo... Eiköhän siitä kuitenkin nätti tule.

Tähän hätään pohjakuva. Ehdoton kriteeri oli, että keittiö on yhteydessä olohuoneeseen, tykkäämme niin. Itse asiassa tajusin vasta jälkikäteen, että asunnossa on ihan sama pohja kuin tässä nykyisessäkin, mutta yhdellä lisämakkarilla. Hauska sattuma. Keittiön ja olohuoneen välinen pieni seinänpätkä toivottavasti saadaan purettua pois...

Nyt sormet syyhyävät jo remppaamaan!!!!! :D





8 kommenttia:

  1. Voi että! Ihan mielettömän hienoa, että löytyi noin pian :)

    Me mennään katsomaan huomenna sellaista potentiaalista helmeä...liian hyvä ollakseen totta, mutta sisustus/remppahaaveet alkoi heti pyörimään päässä :p

    Tää vie niin mennessään!!

    VastaaPoista
  2. Hienoa!! Ihanaa saada suunnitella uutta, onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista
  3. Onpas samanlainen pohja kuin meillä! Meillä vain muodostuu tohon yhteen väliin vielä sellainen turhake käytävä, mutta muuten ihan ku meidän. Toimii!

    r

    VastaaPoista
  4. http://63m2.blogspot.com/2010/07/pohjakuva.html

    VastaaPoista
  5. Kiinnostaa ostitteko uuden vai vanhan talon?
    Tai siis minä vuonna rakennetun?

    VastaaPoista
  6. Onneksi olkoon. On varmasti mahtava tunne löytää se oma unelmien koti. Oikein kivaa kevään odotusta sinne teille ja iloista mieltä remonttiin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille onnitteluista! Innoissani olen kyllä kodin löytymisestä, vaikkei tämä varsinaisesti ihan meidän unelmakoti ole. Mutta sanotaanko, että hyvä ratkaisu muutamaksi vuodeksi, unelmakotoa odotellessa :) Ja näkyy olevan tämä pohja suosiossa. Ei ihme, koska on kyllä toimiva :)

    Mob: Oliko hyvä asunto??

    Sannu: Asunto on 70-luvun talosta...hirveetä!!! ;) Meillä ei tähän väliin ole mahdollista ostaa isompaa vanhasta talosta, kun ovat niin hinnoissaan ja itsellä vielä opiskelut kesken. Mutta lohduttaudun sillä, että vaikka onkin 70-lukulainen, niin ikkunat yms. enemmän 60-luvun mallia, huh sentään... Joten siitä saa kyllä ihan mukavan näköisen. Toivottavasti sitten jossakin vaiheessa paluumuutto ihaniin vanhoihin taloihin! :)

    VastaaPoista
  8. Tervetuloa kylään! :):) jahka pahin ohi rempan kaa...

    Mob

    VastaaPoista