tiistai 24. toukokuuta 2011

Tapettivalintoja

Olen koittanut nyt valkkailla tapetteja...melko huonolla tuloksella. Loppujen lopuksi meillä ei ole tulossa tapettia muuta kuin yhteen eteisen pieneen seinään ja Mingun huoneeseen yhdelle seinälle, tai osaan sitä, osa seinästä tulee komeroksi. Tällaiset suunnitelmat ainakin ovat tällä hetkellä.

Mutta se tapettien valitseminen...ah sitä tuskaa. En vain tunnu löytävän mieleistä Mingun huoneeseen. Aika paljon nuo lasten tapetit ovat joko tosi tyttötapetteja (usein pinkkejä tai vaaleanpunaisia) tai tosi poikamaisia. Haluaisin sellaisen neutraalin, monivärisen mutten liian sekavaa. Ei tunnu löytyvän sellaista, joka iskisi. Totesinkin eilen, että pitäisi valmaan alkaa itse suunnittelemaan tapetteja, että saisi mieluisen. Mies kyllä kehtasi epäillä, että vika olisi jossakin muussa päässä kuin tapettivalikoimissa...Mitä lienee tarkoittanut, en ymmärrä...

Mutta niitä tapetteja. Pahintahan tässä on se, että alkumetreillä löysin yhden, joka säväytti. Tässäpä se, Eiffingerin valikoimista. Tästä tykkään kyllä tosi paljon! Ehdinkin jo innostua, että wau kun kävikin helposti. Mutta mutta...tämän laittaminen meille ei onnistu!!! :( Tapetti on meinaan sellaisia fototapetteja tai mitä lie, jotka myydään vain tietyn kokonaisina. Tämä on nyt sitten liian leveä. Eih ja voih!!!


Eilen testailin sitten näitä Eijffingerin pip-tapetteja, jotka ovat tosi kauniita. Mutta kun siellä huoneessa katsoo, niin joku näissä tökkii. Luulen, etteivät oikein sopisi muuhun ilmeeseen.




Löysin sitten eilen netistä kolme aikas kivaa tapettia, joita voisin tosissaan harkita. Mutta...se kuuluisa MUTTA... En tiedä, mistä näitä saa! Alemmassa kuvassa olevat tapetit ovat Eijffingeriä, mutta en löydä tällaisia firman sivuilta. Tuon violetin löysin ainoastaan jostain saksalaisesta nettikaupasta, samoin kuin tämän ensimmäisessä kuvassa olevan, joka olisi tällä hetkellä ehkä ykkösvaihtoehto. On ilmeisesti Louis Vuittonin kokoelmaa... Täytyy siis mennä tapettikauppaan kyselemään, saako tällaisia tilattua. Mun tuurilla tykästyn varmaan sitten just sellaiseen, mitä ei saa mistään... :D

Tasaa keskelle


Eteinen on helpompi kohde. Olemme luultavasti päätymässä tähän mustavalkoiseen tekstitapettiin (en taaskaan muista tämän nimeä). Näyttäis ihan kivalta kontrastilta, kun muuten tulee aika valkoista. Mies ehdotti, että voidaan sitten tuosta yliviivailla aina ne kaupungit, joissa ollaan reissattu :D Hyvä ajatus. Tosin todellisuudessa se on jo aika buenoa, jos saataisiin edes se yksi lomamatka varattua tälle kesälle/syksylle.


Löysin kyllä vielä Eijffingerilta (yllätys yllätys...kokonaisuudessaan kivoin kokoelma) toisen ehdokkaan eteiseen. Jotenkin nää tekstitapetit nyt iskee. Tämä olis aika kiva kanssa, mutta täytyy miettiä, miten se siihen seinään istuisi vai istuisiko ollenkaan.


Jos joku sattuu tietämään noiden kolmen tapetin saatavuudesta, tai ielä parempaa, tietää jonkin sellaisen kriteereihin sopivan tapetin, jota en ole vielä bongannut, niin kertokaa ihmeessä! :)

Nyt nukuttamaan Mingua päikkäreille. Saapa nähdä, mitä siitä tulee... Meiän normaalisti helposti itsekseen nukahtava tytsy potee nyt jonkinlaista eroahdistusta nukkumaanmenojen suhteen... Here we go!

12 kommenttia:

  1. Mä himoitsin noita Eiffingerin lintu- ja perhostapetteja, mutta niitä ois pitänyt alkaa tilailemaan :P Täällä Turussa tilauksia tekee ainakin yks sisustuskauppa, en nyt tietenkään sitten enää muista mikä se vaan mahtoi olla..... Meillä kävi onni onnettomuudessa, K-raudan poistolaarista löytyi saman tyylistä, kirsikkapuun oksia ja kukkia, perhosia ja sudenkorentoja. ........ Ei kerrota kellekkään, että olen jo vuoden jälkeen aivan kyllästynyt siihen :D

    Mutta tsemppiä etsintään :D

    VastaaPoista
  2. Oi hyvä tuuri käynyt teillä! Mutta tota mäkin just pelkään, että noihin lintuihin sun muihin kyllästyis :D Niinpä päädyin hylkäämään ne. Toi Louis Vuitton tai mikä lie houkuttelis nyt kovasti, täytyy vaan kysellä saako sitä mistään :D

    VastaaPoista
  3. Moikka. Tapettiasiassa en valitettavasti osaa avittaa, mutta ajattelin kertoa kuinka bongasin kivan blogisi jonkun muun blogin kautta ja lukaisin sen kahdessa päivässä vauvaa kantoliinassa nukuttaessa läpi :) Suloiset pikkutyttö ja -koti ja kauniit kuvat ihan koukuttivat.

    VastaaPoista
  4. Kurkkaapa http://www.wallpaperdirect.co.uk/. Tilasimme tuolta yhteensä kuusi rullaa ja säästöä tuli 250 euroa toimituskuluista huolimatta! Palvelu pelasi, puhelimitse piti tilata ja Visalla onnistui maksu. Tapetit tulivat kotiovelle 10 päivässä, kun samat tapetit liikkeen kautta tilattuna olisi kestänyt 2-4 viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Söötti tuo bambi! Harmi kun se ei onnaa :(

    Toi estan musta tapetti olis aivan ihana jos mulla olis teinipoika! Nakkaisin sen saman tien sen huoneeseen (kysymättä tietenkin). Eli se on loistava valinta teidän eteiseen! Itekin sitä kattelin joskus (eikös sitä oo sellaisena vaaleanakin?)

    ps. Nää tapetit on muuten tosi villiä Mairea!

    VastaaPoista
  6. Tässä ihan Mingun näkösiä suosikkejani ;)

    http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Seinaruusu/Products/%22ABC%205535%2041%2023%22

    http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Seinaruusu/Products/%22LLA%205402%2041%2011%22

    http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Seinaruusu/Products/%22LLA%205162%2061%2021%22


    http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Seinaruusu/Products/%22LLA%205162%2071%2003%22

    VastaaPoista
  7. http://www.leluhuone.fi/product.asp?sua=2&lang=1&s=4628&nav=2002004&q=y Belle Rose mallisto näyttää kans söötiltä.

    http://www.pikkukenguru.fi/belle-rose-tapetti-raita-115720-p-2914.html <- Jos mulla olis tyttö, niin tää olis aika kuuma vaihtoehto!

    Niin ja nää ei yhtään istu kriteereihin "ei liian tyttömäinen" :D

    Econ tapetit on kans mun mielestä ihania, mut en tiedä onko niillä lastenhuonemallistoja..?

    Hui ei pitäis tsekkailla uusia tapetteja, kun tulee heti kamalat sisustushimot päälle.

    VastaaPoista
  8. Laurar: Kiva kun tulit kertomaan!:) Täytyypä tulla vastavierailulle blogiisi heti kun kerkiän!

    Anonyymi: Iso kiitos vinkistä, täytyy tutustua tohon sivustoon oikein kunnolla!:) Ulkomailta tilaaminen olis kyllä varteen otettava vaihtoehto... Ja aina varmempi olo tilailla, kun kuulee jonkun oman positiivisen kokemuksen.

    Remppis: Kiitti linkeistä :) Itse asiassa melkein kaikki on sellasia, mitä oon harkinnutkin...paitsi noin vaaleanpunaset :D Huono juttu tässä varmaan on just se, että ihastuin niin heti tohon bambitapettiin, että nyt kaikki muut kalpenee sen rinnalla.
    Mut onko se sitten hyvä juttu jos meiän eteisen tapetti on ihan teinipojan huoneen tapetti... ;)
    Ja on tosiaan kyllä villiä... oon yllättänyt itsenikin :D

    VastaaPoista
  9. Ei ei ei! En tarkoittanut sitä! Mun mielestä se sopii juuri tollasiin ns. välitiloihin ja työhuoneisiin ja isomman lapsen huoneeseen jne. Mut ite en vaan laittais sitä esim olohuoneeseen you know.

    Juu ja noi vikat vaaleanpunkut olikin enemmän sellasia henkilökohtaisia bongauksia :D

    Tätä yritän ajaa läpi sulle ;) Tää on mun mielestä valloittava!!

    http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Seinaruusu/Products/%22ABC%205535%2041%2023%22

    VastaaPoista
  10. Missä saitissa muuten voi kätevästi selata noita Eiffingerin tapetteja?
    (jos H kysyy niin en ole tapetoimassa mitään.. ;) )

    VastaaPoista
  11. Toi perhostapetti on kyllä kiva, mutta jotenkin kun näin sen livenä kirjassa niin en ihan vvielä kuitenkaan lämmennyt... :D

    Ihan Eijffingerin omat sivut (oon muuten näköjään kirjottanut sen aikasemmin väärin,hups täytyypä korjata...)on aika hyvät selailla. www.eijffinger.nl. Ja juu H:lle ei puhuta mitään ;)

    VastaaPoista
  12. Mä tiedän mistä noita kolmea tapettia saa, mutta taitaa tulla liian myöhään...

    Tässä kuitenkin linkki, jos joku muu sitä etsii: http://www.colore.fi/tapetit-studio-c-82.html

    Se on Early bird tapetti:)

    VastaaPoista