lauantai 21. toukokuuta 2011

Etenee etenee!

Lähdettiin tänään Mingun kanssa lenkkeilemään uudelle kodille, jossa mies paiski hommia apunaan meidän kummankin isät. Hurjasti on ihan muutamassa päivässä remontti mennyt eteenpäin! Mies on rempannut sellaisella tehokkuudella, että ei voi muuta kuin ihailla! Ja samalla pelätä, että koska sillä pongahtaa joku vieteri päästä ja patterit paukkuu... ;)

Maalaukset alkavat olla aikalailla purkissa... Lisäki laminaattilattia on nyt asennettu keittiöön ja Mingun huoneeseen. Meidän makkarin huonokuntoinen parketti on maalattu valkoiseksi, olohuoneen ja eteisen lattiat odottavat vielä samaa käsittelyä. Mutta nyt alkaa jo näyttää huomattavasti raikkaammalta!

Keittiö tänään


Keittiö toissapäivänä


Kyökin ja olkkarin suurennettu oviaukko toissapäivänä


Tässä tilanne tänään, tosin aivan eri suunnasta kuvattuna


Makkarin maalattua lattiaa testailemassa


Ja tässä vielä mun ihanampaakin ihanampi lenkkiseuralainen! Ilma kyllä osoittautukin paljon viileämmäksi, mitä asteet ja ikkunakatsaus antoi ymmärtää, joten takki kaivettiin heti pihassa laukusta päälle.

Huomenna sitten Ikeaan keittiön kaappeja hakemaan! Kivaa! :)

2 kommenttia:

  1. Söpö pikku seuralainen sulla matkassa.
    Olettepa saaneet hurjasti aikaiseksi.
    Meillä on sama edessä.Pitäis suurentaa keittiöön mentävää ovi aukkoa.Meillä on karsee kaari mistä ei tykätä.Rajaan sen kuvistakin aina pois.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä siihen prokkikseen! Oli toi aika likasta hommaa :D Kun siis meillä seinä on kantavaa seinää, niin ei ollutkaan ihan pikku juttu. Mutta jos ei ole kantava niin sillonhan se on kai helppo nakki. Ja joka tapauksessa mä ainakin olen tohon suurennukseen niin tyytyväinen, että suosittelen ehdottomasti vaikka oliskin kantava!:)

    VastaaPoista