tiistai 17. toukokuuta 2011

Kevätuutta ja näpertelyjä

Täälläpäin on puhaltanut sisustustuulia... Kun uudessa asunnossa on vielä niin keskeneräistä, niin on pitänyt kaunistella tätä nykyistä kotia kevätkuntoon. Tavallaan on ollut mukava laittaa tätä vielä viimeisen päälle nätiksi. Ehkä se on sellaista jäähyväisten tekemistä, kun on enää 1,5 kuukautta asumista tässä kodossa! Vaikka odotankin uuteen kotiin muuttamista, niin silti välillä haikeana kävelen kotiin päin.Ttykkään niin hirveästi tästä meidän asuinalueesta, että kyllä vähän riipaisee muuttaa pois! Kohta pitäisi pikkuhiljaa alkaa purkamaan ja pakkaamaan... En välittäisi saada aikaiseksi sellaista viimeisen viikon paniikkia, ja kun tietää, että pakkailutouhu on pikkuisen kanssa hidasta, niin parasta olisi aloittaa hyvissä ajoin. Mutta ennen sitä: luultavasti viimeisiä sisustuskuvia täältä...niisk.

Saatiin ihania kukkia, tässä niistä yksi. Olen niin tietämätön näitten kukkien kanssa, että jos joku visaampi tietää kukan nimen, niin kertokaa :) Kaunis se on joka tapauksessa!


Seuraava kuva makkarista. En tiedä kehtaanko edes sanoa, että olen NYT muuton alla vihdosta viimein saanut meidän sängyn sellaiseksi, että olen sihen tyytyväinen! Sänky on ollut sisustuksen akilleen kantapää. Appivanhemmat ostivat sängyn meille häälahjaksi, mikä oli ihanasti tehty. Tuli kuitenkin häiden alla kiireessä valkattua sänky vähän turhan nopeasti. Olin alunperinkin vähän epävarma sängystä ja aika nopeasti tulin siihen tulokseen, että olisi pitänyt valita toisin. No, sänky on vuosien varrella kokenut hieman muutostöitä. Viimeisimpänä otettiiin päädyssä ollut metallikoukero pois ja nyt sänky on hyvä! :) Toinen huvittava asia on se, että Pikumurun syntymän jälkeen sänky on kiertänyt lähes joka seinällä, kun on etsitty parasta nukkumajärjestelyä. Tähän asetelmaan olen ollut kaikella tavalla tyytyväinen ja loppujen lopuksi tykkään ihan hurjasti siitä, että meidän sänky on ikkuna vasten. Oikein harmittaa, että olisi jo joskus kauan sitten pitänyt lykätä se siihen, mutta kun se koukero oli aina edessä. Uusia tyynyjäkin hankin sänkyyn ja nyt se on bueno. Voidaan tuollaisena kokonaisuutena sitten siirtää suoraan uuteen makkariin :D


Seuraavassa oudoin kapine... Itse ommeltu pehmo! Kerroin aikaisemmin tästä PaaPiista saatavasta tee-se-itse-Bambista ja nyt se on valmis! Olen niin onneton ompelija, että hyvä kun tiedän minkänäköinen neula on. Olinkin siis suunnitellut, että jos en saa tätä tehtyä, niin laitan miehen ompelemaan sen ;) On meinaan paljon parempi siinä hommassa... Mutta PaaPiille ja tälle bambille annan kyllä 10 pistettä, oli niin helppo tehdä, että jopa minä osasin ihan kerrasta! Ja pakko sanoa, että oli ihan mukavaa hommaa. Olisi ollut vielä mukavampaa jos omistaisin ompelukoneen, nyt kitkutin tämän käsin. Halpa ompelukone olkoon nyt ostoslistalla jahka uuteen kotiin päästään. Mutta siis ambi on juuri niin ihana kuin miltä netissä näytti!


Tässä vielä bambi Pikkumurun sängyssä. Pääsi sinne asustelemaan pöllön kanssa. (Pinnis on siis lopulta päätynyt seinän ja meidän sängyn väliin, hyvä paikka.)


Seuraava kevätnäperrys: uusi tekstitaulu. Mielestäni tuo Muumipapan mietelmä on niin ihana, että päätin laittaa seinälle. Tai siis en nyt seinään sitä läntännyt, vaan leimasin isolle kangastaululle. Lisäksi tähän kohtaan tarvittiin pystysuorassa oleva tekstitaulu, koska edellinen oli vaakasuorassa ja näytti yksinään hassulle kun sänky oli siirretty sen alta pois.


Ja lisää askarteluja :D On pitänyt alusta asti ikuistaa pikkuisen jalanjäljet. Nyt sitten puolivuotissynttärin kunniaksi se tehtiin. Hassua kun ihan van nopeasti läiskittiin jalanjälkiä paperille (Pikkumurulla oli muuten kivaa, kun sormivärin sively kutitti hauskasti) ja lykättin paperi Ikean kehyksiin...sitten laitoin sen tohon lipaston päälle ja totesin, että siitä tulikin ihan hirmukiva, lempitaulu tällä hetkellä! :)


Lisää kukkia...lumipalloja eikös niin... ihania!


Ja viimeisenä vielä yksi töherrys. Halusin tohon kehykseen jotain muuta kuin valokuvan. Piirsin kirahvin :D Olisi kiva kirjoittaa sen viereen oikealla puolelle joku teksti, mutten ole vielä keksinyt, mitä siihen raapustaisi...


Tällaista sisustusintoilua täällä. Kyllähän kevät saa aina aikaan sen, että on mukava vähän uudistella kotiakin :) Nyt taidetaan pian lähteä katsomaan, miltä uudessa kodossa tänään näyttää!

4 kommenttia:

  1. Mä oon aina ekana kommentoimassa, heh....mut AIVAN ihania juttuja!! Ja siis oonko ihan väärässä jos veikkaan, et toi pinkki kukka ekassa kuvassa on pioni? <-- meitsin firman logo ;)

    Me ei olla saatu täällä nyt hirveästi mitään aikaiseks. Tänään tulee onneks (kai!) muutos, kun isä tulee upouuden peräkärrynsä (!) kanssa hakeen meidän rakennusjätettä veks. Päästään kunnolla olohuoneen kimppuun.

    Eilen just funtsittiin ennen nukkumaanmenoa, et hommattiinko ihan liian iso kämppä, kun ei enää keksi tekemistä koko olohuoneelle :D Keittiökin (eli vedenkeitin) on ihan tosi ok tossa makkarin nurkkauksessa ;)

    H lähtee viikoks työreissulle, joten mä jään tänne paaklailemaan keittiön seinää all by myself :)

    VastaaPoista
  2. Pioni siis, voipi olla...

    Älä nyt tilasta valita, sitähän ei voi koskaan olla liikaa! :D Kyllä te sinne jotain keksitte!:)Susta on kyllä kuoriutunut ihan pro remonttireiska kun paklailetkin...arvostan! Kauheesti tsemppiä teille sinne, kyllä siitä vielä valmis tulee :)

    VastaaPoista
  3. Pioni on toi kukka.Mun lemppari kukkia.
    Ihanaa kun nyt saa Pioneja Prismastakin halvalla.Mäkin haluisin tollasen bambin lapsille.Meillä on Sulolla paapiin siili.
    Se on tärkeä unilelu.

    VastaaPoista
  4. No niin, pioni varmistettu :D Hyvä. Bambi on kyllä ihana! Meillä se on toistaseksi ihan vaan koristeena sängyssä...Mingun kuolatuotanto ja soseiden puklailu on sitä luokkaa, että haluan vielä vähän säästellä bambia ;) Siili onkin kans hauskan näköinen, niitä ei vaan taida nyt olla myynnissä...

    VastaaPoista